In tegenstelling tot de vorige Lockdown mogen er tijdens deze Lockdown geen mensen in de salon langskomen om uitgroeipakketten of producten op te halen. Gelukkig is het wel toegestaan dat wij naar jou toe komen (althans tot de voordeur en op 1,5m afstand). Wij hebben dan ook besloten om, zolang deze lockdown duurt, de verfpakketten, producten of cadeaubonnen bij je thuis af te komen leveren. Betaling gaat via een tikkie of contant.

Hieronder een greep uit ons productassortiment (vooral de cadeauboxen van Davines zijn supermooi voor onder de kerstboom) en een beschrijving van het uitgroeiverfpakket.
Wil je een uitgroeipakket, product of cadeaubon en woon je in Zaanstad (Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Assendelft, Oostzaan), mail dan naar info@leeringenpartners.nl wat je wil hebben en wij nemen contact met je op.

Uitgroeiverfpakket

Belangrijk:
– De verf moet direct gebruikt worden aangezien het aan kracht verliest als je het laat staan.
– Het pakket is niet geschikt voor het blonderen van het haar.
Het uitgroeiverfpakket is alleen bedoeld voor klanten die al eerder bij ons in de salon geverfd zijn. We houden namelijk bij welke verfcombinatie gebruikt is de afgelopen behandeling en stemmen hier het verfpakket op af.

Wat zit er in het uitgroeiverfpakket
– jouw persoonlijke verfcombinatie (in plastic bakjes),
– handschoenen,
– een wegwerpkapmantel,
– een leenkwast (die willen we graag terug),
– kleine verpakking shampoo en conditioner
– een schriftelijke instructie.
Een instructievideo krijg je opgestuurd via de mail of app

Prijs uitgroeipakket vanaf €29,50

Let op: knippen is echt NIET toegestaan, gaan we dus ook niet doen.