Aangezien wij als kapsalon een ontmoetingsplaats zijn van mensen hebben wij enkele voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. 

  1. Ten eerste doen we een beroep op u. Voelt u zich niet lekker? Bent u verkouden, hoest/niest u, heeft u een loopneus of keelpijn? Blijf dan thuis en bel uw afspraak af. 
  2. Neem de maatregelen van het RIVM in acht. Doen wij ook.  
  3. U zult ons na elke klant de werkplek schoon zien maken. Dit heeft niks te maken met dat we vies zijn van u, maar meer met het feit dat we het risico op eventuele verspreiding van het virus tot een minimum willen beperken.
  4. Ook zullen wij contactintensieve plaatsen zoals deurklinken, stoelleuningen en het pinapparaat vaker schoon maken.
  5. Hou onze Facebookpagina en website in de gaten. We zijn met een klein team, mocht er een kans zijn dat wij onze openingstijden moeten wijzigen ivm ziekte, dan zullen wij het op deze media publiceren. Mochten er vanuit onze kant afspraken afgezegd moeten worden, dan proberen wij u per telefoon of per mail te bereiken. We hebben echter niet van iedereen contactgegevens dus check op de dag van uw afspraak even Facebook of de website of er iets gewijzigd is.

Wij hopen dat u begrip heeft voor bovenstaande. Thuis werken is voor ons geen optie. Wij willen in de eerste plaats een veilige werkplek creëren waarbij zowel uw als onze gezondheid gewaarborgd is.