Vergoedingen

Bij aanvullende verzekering

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze worden de klachtgerichte behandelingen (deels) vergoed door diverse zorgverzekeraars (ontspanningsmassages worden sowieso niet vergoed).

Check vooraf goed de polisvoorwaarden van je zorgverzekering als je de behandelingen wil declareren of vraag het aan de massagetherapeut. Van veel zorgverzekeraars weet ik of de klachtgerichte behandelingen vergoed worden. Let op: de behandelingen vallen niet onder fysiotherapie!

Nadat je bij de praktijk hebt afgerekend (zowel pin als contant mogelijk), ontvang je digitaal een factuur. Deze kan vervolgens gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Neem bij de eerste behandeling je zorgpas mee want we hebben enkele gegevens van de zorgverzekeraar nodig.

Door opleidingen, jaarlijkse bijscholingen, het lidmaatschap bij beroepsvereniging VBAG, registratie en certificatie bij stichting RBCZ én het beschikken over de vereiste AGB-codes. (Algemeen GegevensBeheer-code: een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend) maakt vergoeding van de klachtgerichte behandelingen mogelijk.

 

Tarieven

30 minuten € 35,00 (per 1 jan €37,00)
45 minuten € 45,00 (per 1 jan €47,00)
60 minuten € 60,00 (per 1 jan €62,00)

(Het eerste consult is altijd een uur. Klachtgerichte massages zijn vrijgesteld van BTW)

Over mij

Mijn naam is Silke en een aantal jaar geleden besloot ik het roer compleet om te gooien. Na 15 jaar in de luchtvaartsector gewerkt te hebben heb ik mijn computer aan de wilgen gehangen en heb ik me volledig gestort op de opleiding tot massage therapeut.

Inmiddels draai ik al een aantal jaar een succesvolle massagepraktijk waar klachtgerichte massages centraal staan. 

Laatste berichten

Massagepraktijk gesloten – 4 t/m 25 september

Wegens vakantie is de massagepraktijk gesloten...

Massagepraktijk gesloten – 27 juli t/m 14 augustus

Wegens vakantie is de massagepraktijk gesloten...

Massagepraktijk is op vakantie

Vanaf zaterdag 3 september t/m maandag 26...

Dit zeggen onze klanten

Er wordt goed geluisterd naar de daadwerkelijke klachten en een plan opgesteld. Fijn geholpen en mijn klachten zijn inmiddels verdwenen.

- Claudia

Een massagetherapeut met ontzettend veel kennis in hetgeen wat ze doet. Altijd een gezellig praatje en een warm gevoel als ik binnen stap.

- Monique