Piggy

Wat is PIGGY?piggy-I

Met je PIGGY kaart spaar je eenvoudig kortingen of gratis producten bij elkaar. Je hebt nog maar één kaart nodig om bij meerdere winkels te kunnen sparen. Sparen met PIGGY doe je specifiek per winkel. Iedere winkelier biedt unieke beloningen en jij bepaalt zelf welke beloning je ontvangt. Je levert je gespaarde punten dus in bij de winkel waar je ze ook gespaard hebt. De winkelier bepaalt voor welke kortingen of producten je kunt sparen. De lijst van kortingen/producten is te zien als je je kaart scant. Zo kan je doorsparen totdat je genoeg PIGGY’s hebt voor de korting/product die je graag wilt hebben.

Waarvoor kan je sparen?

Bij iedere Euro die je bij ons besteedt, wordt er een PIGGY-punt op je kaart bijgeschreven. Bij ons kan je onder andere sparen voor korting op behandelingen en haarverzorgingsproducten. Zo krijg je bijvoorbeeld bij 100 PIGGY-punten 10% korting op een haarverzorgings- of stylingsproduct naar keuze of bij 125 punten 10% korting op een knipbehandeling. Ook kan je sparen voor kortingen op massagebehandelingen. De producten en kortingen worden regelmatig aangepast. Kijk op de Piggy website voor de meest recente lijst (wel eerst even inloggen).

Bij welke winkels kan je nog meer terecht met PIGGY ?

Naast onze kapsalon zijn er binnen Zaandam nog enkele  winkels die meedoen met het PIGGY spaarsysteem: Kuijk-DE kookwinkel van de Zaanstreek en Slagerij de Ridder, beiden op de Zuiddijk in Zaandam. Kijk voor alle deelnemende winkels in Nederland op piggy.nl/locaties

 

STAP 1:

PiggyPak een PIGGY kaart bij een van de aangesloten winkels of download de APP.

 

 

STAP 2:

 

piggy scanScan je kaart of app bij het afrekenen

 

 

 

STAP 3:

piggy giftJe spaart specifiek per winkel. Ruil je PIGGY-punten in tegen de beloning die jij interessant vindt.