Omvorming/ permanent

Omvorming/permanent

Bij het woord permanent denk je vaak aan omakrulletjes of poedelhaar, maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk! Bij omvorming wordt de natuurlijke haarstructuur met behulp van rollers in een nieuwe vorm gebracht en daarna behandeld met een chemische vloeistof om de nieuwe vorm vast te houden. Vandaar dat omvorming altijd wat tijd in beslag neemt; de vloeistof moet inwerken op de haarstructuur.

In vergelijking met vroeger zijn de chemische vloeistoffen milder en hierdoor minder schadelijk voor het haar.
Werd bij het oma- of poedelpermanent gebruik gemaakt van heel veel kleine rollers, tegenwoordig is er een grote variëteit in rollers en is ook de manier van inzetten veranderd. Je kan kiezen voor een volledig permanent maar ook besluiten om alleen de haarinzet om te vormen om zo meer volume te krijgen.

Geïnteresseerd? Maak een adviesafspraak in de salon en samen gaan we kijken wat het best bij je wensen en bij je haar past.

Maak een afspraak

Verzorging

 Kies een goede voedende shampoo, conditioner en haarmasker. Was het niet dagelijks en wrijf het niet droog na het wassen, hier gaat het van pluizen, maar dep het droog. Borstel het niet, hier gaat het ook van pluizen. Wil je toch iets door je haar halen, neem dan een kam met grove tanden. Laat je haar ook op tijd (bij)knippen, hierdoor worden gespleten haarpunten weggeknipt en ziet je haar er mooier uit. Ook heeft de kapper dan de mogelijkheid om je extra tips te geven wat betreft de verzorging.

Korte geschiedenis

Peter Leering: “De kapsalon is opgestart op 17 november 1956 door mijn opa en vader en werden er alleen heren geknipt. Later is de knipsalon uitgebreid met een damessalon, zodat er ook de mogelijkheid was om gekleurd, gekruld en gestyld te worden. Vanaf mijn 17e werk ik actief mee in de salon, en ben ik inmiddels alweer een flinke tijd eigenaar van Leering en Partners. ”

Portfolio

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein