Ons team

Ontmoet ons team

Peter

Peter

Kapper

Silke

Silke

Massagetherapeut

Joyce

Joyce

Kapper

Trudy

Trudy

Kapper

Sandra

Sandra

Kapper

Ons team

Ons team

Over ons

Leering & Partners bestaat al ruim jaar 65 jaar. Opgestart als knipsalon op 17 november 1956 door de opa en vader van Peter. Later is de knipsalon uitgebreid met een damessalon, zodat er ook de mogelijkheid was om gekleurd, gekruld en gestyld te worden.

Peter werkte vanaf zijn 17e ook actief mee in de salon. Inmiddels is hij al een flinke tijd eigenaar van Leering en Partners.

Onze passie

In de kappersbranche staan de ontwikkelingen (gelukkig) niet stil. De producten worden steeds duurzamer en vriendelijker voor haar en huid. Nieuwe kniptechnieken toegespitst op bepaald type haar worden bedacht en verder ontwikkeld. Kapsalons worden steeds meer een plek waar je voor meer dingen dan alleen je haar terecht kan.

Ruim 25 jaar geleden volgde Peter de eerste training CURLSYS® krullen knippen (dit is een revolutionaire kniptechniek voor haar met slag of krullen) en was direct overtuigd van het positieve effect dat deze techniek op krullend haar heeft.

Inmiddels zijn we door jaarlijkse intensieve trainingen en meerdere masterclasses één van de weinige CURLSYS® salons in Nederland die zich CURLSYS® MasterCircleMember mogen noemen. Een groot aantal klanten zijn fan van deze kniptechniek en rijden graag een stuk om hun krullen goed te laten knippen.

Je kunt bij ons ook terecht voor het verven en bijwerken van je wenkbrauwen. Naast een pincet gebruiken we ook een touwtje, “Threading” genaamd. Dit is een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje.

 

Massagepraktijk gevestigd in ons pand

In 2016 hebben we, tegelijkertijd met funderingsherstel, de hele benedenverdieping aangepakt en daar een massagepraktijk voor Silke gerealiseerd. Silke is een gediplomeerde massagetherapeut waarbij je terecht kunt voor een klachtgerichte massage. Je ziet Silke ook regelmatig boven in de salon waar ze hand- en spandiensten verricht als het erg druk is.

Maar onze “core business” blijft natuurlijk haarverzorging en alles wat daarbij hoort.

We hebben een jarenlange passie voor het vak en blijven ernaar streven om een mooie kapsels te creëren, afgestemd op jouw wensen.

We werken uitsluitend op afspraak. Voor zowel de kapsalon als de massagepraktijk kan je online een afspraak maken. Staat hetgeen wat je wilt er niet bij, of heb je vragen bel dan naar 075 616 38 75 voor de kapsalon, of 06 813 87 993 voor de massagepraktijk.

We begroeten je graag in onze kapsalon en massage praktijk!