The Circle Chronicles- een must have voor haar en hoofdhuid


The Circle Chronicles- Zes verschillende haarmaskers voor haar en hoofdhuid

Deze haarmaskers van Davines ruiken niet alleen lekker, ze bevatten stuk voor stuk nog eens krachtige natuurlijke ingrediënten die een traktatie zijn voor je haar. Je kunt de maskers “stand-alone” gebruiken maar ook samen om tot een optimaal resultaat te komen. Zie onderaan dit bericht voor enkele suggesties.

Zoals eerder gezegd bevatten de haarmaskers van the Circle Chronicles actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong die de kenmerkende kleur aan de maskers geeft. Ze zijn vrij van kunstmatige kleuren, parabenen en siliconen, en de CO-2 die vrijkomt bij het produceren van de verpakking wordt gecompenseerd met de creatie en bescherming van bossen wereldwijd. De elektriciteit die wordt gebruikt bij de productie is 100% afkomstig van hernieuwbare bronnen.

De haarmaskers zijn makkelijk mee te nemen, klaar voor gebruik en hersluitbaar dus meerdere keren te gebruiken.

 

The Quick Fix Circle

Dit masker heeft een inwerktijd van slechts 3 minuten. Het geeft een snelle hydratatie en zorgt voor zacht en stralend haar. Het is verrijkt met hyaluronzuur dat hecht aan het haar en het hierdoor hydrateert. Daarnaast bevat het 100% natuurlijke rode klei wat rijk is aan ijzer – en daarmee de okerachtige kleur aan het masker geeft- om onzuiverheden te verwijderen.

 

 

The Spotlight Circle

Voor stralend haar en diepe voeding. Dit is een crème-achtig wit masker dat is ontwikkeld om je haar extra stralend en helder te maken en de natuurlijke (of cosmetische) kleur te versterken. Door de formule met moringa-olie, rijk aan vetzuren, vitamines en proteïnen, heeft het een uitstekende conditionerend effect en brengt het vocht in het haar zonder te verzwaren. Dit masker is hiermee een fikse oppepper voor dof en grauw haar.

 

The Renaissance Circle

Heb je je haar te vaak gekleurd, of heb je te vaak de steiltang gebruikt? Hou je van zwemmen in het zwembad of de zee, en is je haar nu broos en beschadigd?  Dan is de Renaissance Circle de oplossing om je haar weer nieuw leven in te blazen. Behalve dat het zeer beschadigd haar herstelt, zorgt het ook voor een gezonde uitstraling. Één van de ingrediënten is de bijzondere Babassu boter, wat ontwarrend werkt en zachtheid en body teruggeeft aan het haar. Ook bevat het gele klei, wat rijk is aan koper en ijzer, waardoor je haarstructuur wordt verstevigd. Je haar ziet er gezond, zacht en glanzend uit.

 

The Wake-Up Circle

Dit is een paarskleurig masker voor haar dat gestrest is. Het biedt stevigheid en volume en helpt de verloren balans terug te vinden. The Wake-Up Circle bevat rhodiola-extract en paarse klei die rijk is aan kaolien en aluminium, wat een in balans brengende en ontgiftende werking heeft.

 

 

 

The Purity Circle

Een zuiverend masker om onzuiverheden op de hoofdhuid veroorzaakt door luchtvervuiling te verwijderen, vooral in de winter of in de steden of gebieden die bijzonder vervuild zijn met fijne deeltjes en zware metalen. The Purity Circle is verrijkt met matcha thee, een zeer bekende superfood met polyfenolen, die de strijd aangaat met vrije radicalen die ontstaan door luchtvervuiling. Daarnaast bevat het houtskool van bamboe met krachtige absorberende en ontgiftende eigenschappen. Dit laatste geeft het masker de karakteristieke zwarte kleur.

 

 

The Let-It-Go Circle

Hydraterend en verzachtend haarmasker voor haar en hoofdhuid dat behoefte heeft aan een relaxmomentje. Grijze klei en brahmi olie zijn twee ingrediënten van dit masker en hebben naast balancerende eigenschappen ook een anti-stresswerking. De geur van het masker bevordert een gevoel van ontspanning.

 


 

Suggesties voor een Multi Task Behandeling

New Life– Herstelt je haar en geeft het nieuwe energie, glans en hydratatie.
Gebruik The Wake-Up op de hoofdhuid, The Quick Fix op de punten en The Renaissance op de haarlengtes

Shine on– Zuivert de hoofdhuid en laat je haar glanzen van binnenuit
Gebruik de Purity op de hoofdhuid, The Renaissance op de punten, Spotlight op de haarlengtes

RelieveMoment van ontspanning, herstelt de zachtheid en hydratatie van het haar en de huid
Gebruik de Let It Go op hoofdhuid en haarlengtes, The Quick Fix op de punten