Nu te koop in de salon: haardrogers en diffusers van Solis


Sinds kort bij ons in de salon verkrijgbaar; professionele haardrogers en diffusers van Zwiterse topkwaliteit. Al meer dan 100 jaar levert het Zwitserse Solis stijlvolle en hoogwaardige producten aan consument en professional.

Professionele haardrogers

De haardrogers van Solis zijn voorzien van tourmaline, keramiek en ionentechnologie, waardoor de hitte gelijkmatig wordt verdeeld en het haar wordt omhuld met ionen. Hierdoor wordt het haar gladder en krijgt het meer glans. De haardrogers hebben twee in te stellen snelheden, drie warmtestanden en een koude lucht knop. Daarnaast hebben ze een anti-slip handgreep, een afneembaar haarfilter en bescherming tegen oververhitting. Bij elke type wordt ook een apart stylingmondstuk meegeleverd.

Er is een type haardroger voor iedereen; de Solis Swiss Perfection voor dik en zwaar haar, de Solis Fast Dry voor degene die van snelheid houdt, de Solis Light & Strong voor iemand die er niet te zwaar aan tilt en de Solis Silent & Power voor de persoon die van stilte houdt (prijzen vanaf €79,90)

Universele diffuser

Naast de haardrogers verkopen we ook de universele diffuser van Solis. Ideaal voor het drogen van krullend haar. Deze diffuser past niet alleen op de Solis haardrogers maar ook op haardrogers van andere merken.