Bij Leering en Partners werken we met de innovatieve Naturaltech productenlijn van Davines om de meest voorkomende hoofdhuid- en haarproblemen te voorkomen en te verhelpen. Naturaltech staat voor de combinatie van Natuur en Technologie. Davines heeft de best presterende natuurlijke bestanddelen en werkstoffen geselecteerd en door middel van de modernste onderzoekstechnologie omgezet in doeltreffende producten.

Naturaltech producten ondersteunen de verbetering van de meest voorkomende hoofdhuid- en haarproblemen. Alle producten zijn uiterst veelzijdig en kunnen op zichzelf of in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Maak nu een afspraak

De oplossing bij haarproblemen

Naturaltech is onderverdeeld in “families” met bijbehorende unieke actieve hoofdbestanddelen en kenmerkende geur. Elke familie is gericht op de aanpak van een specifiek hoofdhuid- en haarprobleem. De families zijn:

  • Energizing: Bij kwetsbaar haar dat neigt uit te vallen en preventieve behandeling tegen verschillende soorten alopecia.
  • Nourishing: Voedt, revitaliseert en herstelt droog, broos en beschadigd haar.
  • Replumping: Geeft volume en elasticiteit.
  • Purifying: Behandelt en voorkomt zowel een vette hoofdhuid als roos.
  • Rebalancing: Herstelt de balans bij overmatig talgproductie.
  • Renewing: Behoudt het welzijn voor alle hoofdhuid- en haartypen.
  • Calming: Verzacht en kalmeert een gevoelige hoofdhuid.
  • Detoxifying: Ontgiftend product voor haar dat last heeft van stress door omgevingsfactoren.
  • Well-being: Hydrateert, beschermt en verstevigt (voor alle haartypen).

Persoonlijk advies bij het gebruik van de producten

Benieuwd of Naturaltech voor jouw haar- en/of hoofdhuidproblemen een oplossing kan bieden? Maak dan een adviesafspraak bij onze hoofdhuid- en haarspecialist. Onze specialist analyseert je haar en hoofdhuid en stelt een behandeling samen die afgestemd is op jouw probleem. Om een goed resultaat te verkrijgen en te behouden is het belangrijk dat je de juiste verzorging van je hoofdhuid en haar thuis voortzet. Onze specialist helpt je hier graag bij.

Duurzaamheid van Davines bij Leering en Partners

Al sinds 2016 is Davines een Benefit Corporation (B Corp) en heeft het duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit geldt uiteraard ook voor de productie en verpakking van Naturaltech. De producten van Naturaltech worden geproduceerd en verpakt in de koolstofneutrale Davines Village in Parma. De flacons en potten zijn gemaakt van plastic dat voor 99% gerecycled is en glas dat voor 46% gerecycled is. Verpakkingen, indien nodig, zijn gemaakt van gerecycled FSC-papier.

Maak nu een afspraak bij Leering en Partners en ervaar de kracht van Naturaltech. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw haar- en hoofdhuidverzorging.

Maak nu een afspraak

Davines Natural tech