Krullen knippen

CURLSYS®techniek voor 
de mooiste krullen

CURLSYS® krullen knippen

Dik of fijn haar met een slag, sterk krullend haar, gepermanent haar- er zijn zoveel verschillende soorten krullen. De ene krul heeft ondersteuning nodig zodat het beter krult, de andere krul krult zo stevig in dat het juist wat lucht nodig heeft. Het CURLSYS®-concept kan voorzien in deze verschillende behoeften.

 

 

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CURLSYS®techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

Bij een CURLSYS®-behandeling wordt eerst gekeken hoe je krullen zich gedragen als je haar droog is (je kan dus gewoon met gestyled haar naar de salon komen). Er wordt naar de structuur en vorm van de krul gekeken, en gevraagd naar wat je wil met je krullen. Vervolgens wordt er bepaald welke CURLSYS®kniptechniek het beste past bij je past.

Je haar wordt gewassen, gevoed, gestyled en gedroogd waarbij de verzorgings- en stylingsproducten op de soort krul afgestemd zijn op jouw soort krullen. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet!

 

 

 

Wat je vooraf moet weten

  • We zijn op de hoogte van de Curly Girl methode en hebben diverse productlijnen die aan deze methode voldoen.
  • Je hoeft je haar niet te wassen voordat je een CURLSYS®-afspraak hebt. Je mag het ook gewoon stylen zoals je normaal thuis ook doet. Dit geeft ons namelijk een beeld wat de staat van je krullen op dat moment is.
  • CURLSYS® wordt gedaan in nat haar. Je haar wordt dus gewassen in de salon. Hierbij wordt rekening gehouden met het type haar dat je hebt en waar het behoefte aan heeft.
  • De manier van knippen en drogen samen met de verzorgings- en stylingsproducten zorgt voor een betere bundeling en krul. Hierdoor kan het lijken alsof er een flink stuk van je haar af is, vaak is dit echter niet het geval; je haar krult gewoon beter in!
  • Soms lezen wij op social media dat na CURLSYS® mensen last hebben van dunne punten. Dit kan komen door een CURLSYS®behandeling waarbij de punten te ver zijn ingeknipt. Een andere oorzaak kan zijn dat mensen al dunne punten hadden voor de knipbeurt en er niet voldoende lengte van het haar geknipt is. In het geval van dunne punten zal er toch een stuk van het haar afgeknipt moeten worden. CURLSYS® is een fantastische kniptechniek maar kan van dunne punten helaas geen dikke punten maken

Afspraak maken & tarieven

Kort haar
€ 91,00 (Sandra), € 99,00 (Joyce), € 104,00 (Peter)

Half lang haar (schouderlengte)
€ 105,00 (Sandra), € 115,00 (Joyce), € 122,00 (Peter)

Lang haar
€ 119,00 (Sandra), € 126,00 (Joyce), € 135,00 (Peter)

Ander model knippen (bv van lang naar kort haar) € 25,00 extra

Een CURLSYS® behandeling voor kort haar neemt circa 1 uur en een kwartier in beslag, een behandeling voor lang haar 1,5 uur. De behandelingen zijn inclusief wassen, drogen en productgebruik.

 

Mastercircle member

In de salon zijn Joyce, Sandra en Peter opgeleid in de CURLSYS®-kniptechniek. Elk van hen heeft een ander opleidingsniveau afhankelijk van de bijgewoonde CURLSYS®-trainingen en seminars in de afgelopen jaren.

Peter is Mastercircle Member. Slechts 13 kappers in Nederland hebben deze hoogste CURLSYS® “titel” toegekend gekregen. Joyce heeft inmiddels het niveau van Masterclass bereikt terwijl Sandra ondertussen CURLSYS®-Level 3 bereikt heeft.

De tarieven zijn gebaseerd op bovengenoemd opleidingsniveau.

Je krullen zijn bij ons dus in veilige handen.

FAQ – Veelgestelde vragen CURLSYS®

Portfolio

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein

Laatste berichten

7 november – gesloten

7 november zijn wij gesloten in verband met een...

Favoriete product van Silke

Één van mijn favoriete producten uit de salon is...