Haarkleuring

HAARKLEURING GEDAAN DOOR DE VAKMAN/VROUW

Waarom zou je naar de kapper gaan om je haar te laten kleuren? Een pakje, zakje of tube bij de welbekende drogisterijen is toch veel goedkoper? Tja, dat het goedkoper is zullen we niet ontkennen, maar het resultaat is erg mager in vergelijking met het resultaat dat je bereikt als je wel naar de professionele kapper gaat voor een haarkleuring. De gebruikte technieken (probeer high-lights of low-lights maar eens thuis voor elkaar te krijgen), de kwaliteit van de producten, het advies over welke kleuren het best bij je huidskleur passen, de verzorgingstips die je meekrijgt, dit zijn nog maar een paar dingen die er voor zorgen dat je gekleurde haren er stukken beter (en langer mooi) uitzien in vergelijking met het pakje, zakje of tubetje van de drogisterij.

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van haarkleuringen die wij gedaan hebben in de salon. Nu zijn sommige kapsels behoorlijk kleurrijk en kort, maar we verven natuurlijk ook langer haar en hebben we natuurlijke tinten in het assortiment. Kom naar de salon en laat ons jouw wensen weten, dan kunnen we je adviseren wat allemaal mogelijk is en wat jou het beste staat.

KLEURSPOELING OF VERF?

Wil je je haar kleuren, dan heb je de keus tussen kleurspoeling of haarverf. Een kleurspoeling is tijdelijk en de kleur was je er met elke wasbeurt een beetje uit en is op den duur helemaal verdwenen. Je eigen haarkleur moet lichter zijn dan de kleur die je met de kleurspoeling wil bereiken. Een verf is blijvend en moet uitgroeien. De kleur moet dus steeds bijgeverfd worden op de uitgroei. Sommige kleuren kan je alleen bereiken met verf, zoals blonde tinten.

VERZORGING

Om je gekleurde haar zo lang mogelijk mooi en fris te houden is goede verzorging een must. Gekleurd haar voelt vaak wat droger aan en kan sneller dof worden, zeker bij levendige kleuren als bv rood, hierdoor heeft het meer verzorging nodig dan natuurlijk haar. Stem je shampoo en conditioner af op je haarkleur, gebruik wekelijks een haarmasker en was het niet overmatig veel, op deze manier geniet je langer van je nieuwe haarkleur. Bij ons in de salon hebben we verzorgingsproducten die speciaal zijn afgestemd op gekleurd haar, we adviseren je graag.

 

 

INSPIRATIE EN HUISMERKEN

Revlon en Goldwell zijn de merken die we bij het kleuren het meest gebruiken. We volgen regelmatig trainingen en bezoeken shows om inspiratie op te doen. Daarnaast hebben we in de salon een groot assortiment boeken en tijdschriften waar niet alleen wij inspiratie uit kunnen halen maar jij natuurlijk ook!