Kapsalon

Jouw haar al 60 jaar in goede
handen bij Leering en Partners

Een passie voor knippen, kleuren en meer!

In de kappersbranche staan de ontwikkelingen (gelukkig) niet stil. De producten worden steeds duurzamer en vriendelijker voor haar en huid. Nieuwe kniptechnieken toegespitst op bepaald type haar worden bedacht en verder ontwikkeld. Kapsalons worden steeds meer een plek waar je voor meer dingen dan alleen je haar terecht kan.

CURLSYS® krullen knippen

CURLSYS® is een revolutionaire kniptechniek voor haar met slag of krullen. Ondertussen knippen we als kapsalon al ruim 15 jaar met deze technieken krullen.

Inmiddels zijn we door jaarlijkse intensieve trainingen en meerdere masterclasses één van de weinige CURLSYS® salons in Nederland die zich CURLSYS® MasterCircleMember mogen noemen.

Meer informatie

Wenkbrauwen

Je kunt bij ons ook terecht voor het verven en bijwerken van je wenkbrauwen. Naast een pincet gebruiken we ook een touwtje, “Threading” genaamd. Dit is een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje.

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein