Kapsalon


LEERING & PARTNERS

Leering & Partners bestaat al ruim jaar 60 jaar. Opgestart als knipsalon op 17 november 1956 door de opa en vader van Peter. Later is de knipsalon uitgebreid met een damessalon, zodat er ook de mogelijkheid was om gekleurd, gekruld en gestyld te worden. Vanaf dat moment werk ik (Peter) ook actief mee in de salon, en ben ik inmiddels al een flinke tijd eigenaar van Leering en Partners. Momenteel runnen we de salon met 4 mensen (3 kappers/sters, en 1 massage therapeut).

In de ruim 30 jaar dat ik actief ben in het kappersvak, hebben we overigens niet stilgezeten……..lees maar hieronder

ONZE  “CORE BUSINESS”  EN PASSIE IS KNIPPEN EN KLEUREN, MAAR ER IS MEER…..

In de kappersbranche staan de ontwikkelingen (gelukkig) niet stil. De producten worden steeds duurzamer en vriendelijker voor haar en huid. Nieuwe kniptechnieken worden ontwikkeld, en steeds meer salons worden een plek waar je voor meer dingen dan alleen je haar terecht kan.

Ook wij zijn in de afgelopen jaren steeds op zoek geweest naar de beste producten en nieuwste kniptechnieken. Hierbij stuitten we een flink aantal jaar geleden op CURLSYS®. Dit is een revolutionaire kniptechniek voor haar met slag of krullen. Een echte aanrader! Inmiddels zijn we één van de weinige CURLSYS® Masterclass salons in Nederland, en hebben we een groot aantal klanten die fan zijn van deze kniptechniek.

Als huismerk werken wij inmiddels met het Italiaanse DAVINES. Een merk dat uitblinkt in duurzame, natuurlijke producten, maar daarnaast ook innovatief is. Regelmatig gaan we naar shows en beurzen om inspiratie op te doen en nieuwe producten uit te proberen.

Vanaf 2015 zijn we ook een gediplomeerde DROGISTERIJ met een (beperkt) assortiment aan zelfzorggeneesmiddelen, voedingssupplementen van het Nederlandse merk New Care en de natuurproducten van Aromed. Je kan bij ons oa terecht voor de meest gangbare pijn-, koorts- en ontstekingsremmers, neussprays, maar ook voor SYNOFIT of producten van Beppy.

Je kunt bij ons ook terecht voor het verven en bijwerken van je WENKBRAUWEN. We gebruiken hiervoor uiteraard een pincet maar ook “Threading”. Dit is een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje. Ook hebben we het ouderwets barbier-scheren met open mes weer in ere hersteld.

Massagepraktijk gevestigd in ons pand

In 2016 hebben we, tegelijkertijd met funderingsherstel, de hele benedenverdieping aangepakt en daar een massagepraktijk voor Silke gerealiseerd. Ik (Silke) ben een gediplomeerde massage therapeut waarbij je terecht kunt voor een klachtgerichte massage, maar een lekkere ontspanningsmassage is ook mogelijk. Je ziet mij ook regelmatig boven in de salon waar ik hand- en spandiensten verricht als het erg druk is. Check de tab MASSAGEPRAKTIJK voor meer informatie.

Maar onze “core business” blijft natuurlijk haarverzorging en alles wat daarbij hoort. We hebben een jarenlange passie voor het vak en blijven ernaar streven om een mooie kapsels te creëren, afgestemd op jouw wensen. Kijk op de site voor meer informatie en inspirerende foto’s (er staan op onze website geen gelikte foto’s van modellen gedownload van andere sites, maar nagenoeg alle foto’s zijn van kapsels die wij zelf gedaan hebben).

We werken uitsluitend op afspraak. Voor zowel de kapsalon als de massagepraktijk kan je online een afspraak maken (klik dan hier). Staat hetgeen wat je wilt er niet bij, of heb je vragen bel dan naar 075 616 38 75 voor de kapsalon, of 06 813 87 993 voor de massagepraktijk

We begroeten je graag in onze kapsalon en massage praktijk.

Peter & Silke