Kapsalon

LEERING & PARTNERS

Leering & Partners bestaat al ruim jaar 60 jaar. Opgestart als knipsalon op 17 november 1956 door de opa en vader van Peter. Later is de knipsalon uitgebreid met een damessalon, zodat er ook de mogelijkheid was om gekleurd, gekruld en gestyld te worden. Vanaf mijn 17e werk ik (Peter) ook actief mee in de salon, en ben ik inmiddels alweer een flinke tijd eigenaar van Leering en Partners. Momenteel runnen we de salon met 5 mensen (4 kappers/sters,  en 1 massagetherapeut).

ONZE  “CORE BUSINESS”  EN PASSIE IS KNIPPEN EN KLEUREN, MAAR ER IS MEER…..

In de kappersbranche staan de ontwikkelingen (gelukkig) niet stil. De producten worden steeds duurzamer en vriendelijker voor haar en huid. Nieuwe kniptechnieken toegespitst op bepaald type haar worden bedacht en verder ontwikkeld. Kapsalons worden steeds meer een plek waar je voor meer dingen dan alleen je haar terecht kan.

Ruim 15 jaar geleden volgde ik de eerste training CURLSYS® krullen knippen (dit is een revolutionaire kniptechniek voor haar met slag of krullen) en was direct overtuigd van het positieve effect dat deze techniek op krullend haar heeft.
Inmiddels zijn we door jaarlijkse intensieve trainingen en meerdere masterclasses één van de weinige CURLSYS® salons in Nederland die zich CURLSYS® MasterCircleMember mogen noemen. Een groot aantal klanten zijn fan van deze kniptechniek en rijden graag een stuk om hun krullen goed te laten knippen.

Als huismerk werken wij inmiddels met het Italiaanse DAVINES. Een merk dat uitblinkt in duurzame, natuurlijke producten, maar daarnaast ook innovatief is.

Je kunt bij ons ook terecht voor het verven en bijwerken van je WENKBRAUWEN. Naast een pincet gebruiken we ook een touwtje, “Threading” genaamd. Dit is een speciale techniek voor het in model brengen van wenkbrauwen met behulp van slechts één simpel touwtje.

Massagepraktijk gevestigd in ons pand

In 2016 hebben we, tegelijkertijd met funderingsherstel, de hele benedenverdieping aangepakt en daar een massagepraktijk voor Silke gerealiseerd. Ik (Silke) ben een gediplomeerde massagetherapeut waarbij je terecht kunt voor een klachtgerichte massage. Je ziet mij ook regelmatig boven in de salon waar ik hand- en spandiensten verricht als het erg druk is. Check de tab MASSAGEPRAKTIJK voor meer informatie.

Maar onze “core business” blijft natuurlijk haarverzorging en alles wat daarbij hoort. We hebben een jarenlange passie voor het vak en blijven ernaar streven om een mooie kapsels te creëren, afgestemd op jouw wensen. Kijk op de site voor meer informatie en inspirerende foto’s (er staan op onze website geen gelikte foto’s van modellen gedownload van andere sites, maar nagenoeg alle foto’s zijn van kapsels die wij zelf gedaan hebben).

We werken uitsluitend op afspraak. Voor zowel de kapsalon als de massagepraktijk kan je online een afspraak maken (klik dan hier). Staat hetgeen wat je wilt er niet bij, of heb je vragen bel dan naar 075 616 38 75 voor de kapsalon, of 06 813 87 993 voor de massagepraktijk

Wij en ons team begroeten je graag in onze kapsalon en massage praktijk.

Peter & Silke