Kapper Zaandam

De kapper in Zaandam voor jou!

Kapper in Zaandam: Expertise in Knippen, Kleuren, Curlsys® en Hairweaves

Welkom bij Leering en Partners, dé kapper in Zaandam waar onze passie voor knippen, kleuren, en de nieuwste trends in de kappersbranche samenkomen. Ontdek waarom Leering en Partners de nummer één keuze is voor inwoners van Zaandam en omgeving.

Maak een afspraak

Onze Passie voor Kapperskunst

In de wereld van kappers veranderen de trends voortdurend. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en vriendelijkheid voor zowel je haar als huid te waarborgen.

Bovendien blijven we op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken die zijn toegespitst op verschillende haartypes.

De Kunst van de CURLSYS®-de krullenkniptechniek

Één van onze specialiteiten is het knippen van krullen door middel van de CURLSYS®-techniek. Deze kniptechniek is speciaal ontwikkeld voor haar met slag of krullen.

Als salon hebben we meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van deze techniek, en we zijn er trots op dat we ons een CURLSYS® MasterCircleMember mogen noemen – een titel die alleen wordt toegekend aan enkele geselecteerde salons in Nederland.

Het geheim van CURLSYS® zit in de precisie. Door jaarlijkse intensieve trainingen en het volgen van meerdere masterclasses hebben onze kappers zich helemaal vastgebeten in deze techniek, wat ons in staat stelt om krullend haar op een unieke manier te knippen.

Het resultaat? Prachtig gedefinieerde krullen die op hun best tot hun recht komen.

Hairweaves: Voor een Prachtige Haartransformatie

Bij Leering en Partners bieden we ook hairweaves aan, ook wel bekend als extensions. Dit is een uitstekende oplossing als je snel voller en/of langer haar wilt hebben.

Onze weaves zijn gemaakt van echt haar met een breedte van ongeveer 20 cm en lengtes van 50 cm of 60 cm. Ze worden op een speciale manier in je eigen haar geplaatst, waardoor je een natuurlijke en stevige bevestiging krijgt zonder gebruik van losse plukken, plakkerige substanties of speldjes.

Onze Tevreden Klanten

Onze passie voor het knippen van krullen heeft een trouwe klantenkring opgebouwd die graag een stukje rijdt om bij ons te zijn.

Peter volgde ruim 25 jaar geleden zijn eerste training in deze techniek. Hij was meteen overtuigd van de positieve impact van CURLSYS® op krullend haar. Inmiddels is CURLSYS® ontwikkelt tot een breed knipconcept met daarin ook kniptechnieken die toepasbaar zijn op steil haar en haar met kruinen.

Nu, na vele jaren ervaring en expertise, behoren we tot de top kappers in Nederland die deze technieken tot in de puntjes beheersen.

FAQ – Veelgestelde vragen hairweaves

Portfolio

Na het verven van het haar in het roze

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein