Hairweaves

Voor volume en/of verlenging

Hairweaves

Hairweaves, ook wel bekend als extensions, zijn een mooie en snelle uitkomst als je voller en/of langer haar wilt in korte tijd. De weaves die wij in de salon gebruiken zijn banen gemaakt van echt haar met een breedte van circa 20 cm en een lengte van 50cm of 60 cm. De banen worden met behulp van kleine ringetjes in je eigen haar genaaid/geweven. Dus geen losse dunne plukken haar, geplak of speldjes, maar mooie brede banen die stevig aan je eigen haar bevestigd worden.

Maak een afspraak

Hairweaves plaatsen is maatwerk

Het aantal banen hairweaves dat nodig is, is afhankelijk van wat jij wil; meer volume, meer lengte of allebei. Hierdoor is het plaatsen van hairweaves maatwerk en willen we je graag eerst gezien en gesproken hebben voordat we een prijs bepalen.

Het is dus belangrijk om vooraf een adviesafspraak te maken waarin jij je wensen kan vertellen en wij je haar kunnen bekijken om te bepalen hoeveel banen hairweaves in welke kleur nodig zijn. Kortom; jouw wensen en ons advies bepalen de uiteindelijke prijs.

Na de adviesafspraak kun je nog over je besluit nadenken. Wanneer je besluit de hearweaves te laten plaatsen, vragen we je om een aanbetaling te doen. Wij bestellen vervolgens het haar en maken een afspraak voor het plaatsen ervan. Geen verrassingen achteraf dus.

Prijsindicatie

Een exacte prijs kunnen we je niet geven, omdat het dus maatwerk is. Om je toch een idee te geven om welke bedragen het gaat, hieronder een prijsindicatie.

Een mooi resultaat krijg je vaak bij acht banen maar dit is wederom afhankelijk van de dikte, lengte en volume van je eigen haar. De minimale prijs van acht banen bedraagt € 700 (dit is exclusief de tijd van het plaatsen). Heb je voldoende eigen haar dan heb je waarschijnlijk genoeg aan minder banen.

Een volumebehandeling is er vanaf €260, een haarverlenging vanaf € 480. Maar maak een adviesafspraak als je een exacte prijs wil weten!

De hairweaves gaan bij een goede verzorging ongeveer 6 tot 9 maanden mee. Afhankelijk van hoe hard je eigen haar groeit, moeten de weaves tussendoor om de 6 tot 8 weken omhoog geplaatst worden zodat ze mooi onzichtbaar blijven wegvallen in je eigen haar.

Bij de eerste plaatsing van de weaves is het knippen en stylen inbegrepen in de prijs. Het knippen is nodig om de weaves mooi in het eigen haar te laten opgaan en er geen duidelijk overgang zichtbaar is. De prijs van het omhoog plaatsen is afhankelijk van het aantal banen. Ook hier is het (bij)knippen en stylen bij de prijs inbegrepen.

Adviesafspraak

Ben je benieuwd of hairweaves wat voor jou is? Maak dan een adviesafspraak, dit kan telefonisch of online via onze website. Op deze manier hebben we genoeg tijd en aandacht voor je.

Een adviesafspraak kost €15 maar dit bedrag verrekenen we als je besluit hairweaves te laten plaatsen. Voor meer informatie kan je ons ook een berichtje sturen via het contactformulier op onze website of via info@leeringenpartners

 

Hairweaves verzorging

Als de hairweaves geplaatst zijn, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Hier komt tijd en aandacht om de hoek kijken. De hairweaves zijn grotendeels gemaakt van niet Europees haar en het haar ondergaat meerdere behandelingen voordat het de Europese kleuren heeft. Hierdoor hebben de weaves net even wat meer verzorging nodig. Slapen met nat haar of los haar kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je weaves sneller klitten en zo zijn er nog een aantal dingen die handig zijn om te weten. We vertellen het je allemaal bij het plaatsen van het haar.

FAQ – Veelgestelde vragen hairweaves

Portfolio

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein