Haarkleuring

Haarkleuring

Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht om geknipt te worden en dat nu al ruim 65 jaar. Momenteel bestaat ons kappersteam uit 4 personen waaronder 3 krullenkappers (m/v) (die uiteraard ook om kunnen gaan met haar dat niet krult). In ons online boekingssysteem is het mogelijk om je voorkeur voor een kapper aan te geven. Maakt het je niet uit dan selecteer het systeem een kapper voor je.

Kleuren

Waarom zou je naar de kapper gaan om je haar te laten kleuren? Een pakje, zakje of tube bij de welbekende drogisterijen is toch veel goedkoper? Tja, dat het goedkoper is zullen we niet ontkennen, maar het resultaat is erg mager in vergelijking met het resultaat dat je bereikt als je wel naar de professionele kapper gaat voor een haarkleuring.

De gebruikte technieken (probeer high-lights of low-lights maar eens thuis voor elkaar te krijgen), de kwaliteit van de producten, het advies over welke kleuren het best bij je huidskleur passen, de verzorgingstips die je meekrijgt, dit zijn nog maar een paar dingen die er voor zorgen dat je gekleurde haren er stukken beter (en langer mooi) uitzien in vergelijking met het pakje, zakje of tubetje van de drogisterij.

Maak een afspraak

Kleurspoeling of verf?

Wil je je haar kleuren, dan heb je de keus tussen kleurspoeling of haarverf. Een kleurspoeling is tijdelijk en de kleur was je er met elke wasbeurt een beetje uit en is op den duur helemaal verdwenen. Je eigen haarkleur moet lichter zijn dan de kleur die je met de kleurspoeling wil bereiken. Een verf is blijvend en moet uitgroeien. De kleur moet dus steeds bijgeverfd worden op de uitgroei. Sommige kleuren kan je alleen bereiken met verf, zoals blonde tinten.

Verzorging

Om je gekleurde haar zo lang mogelijk mooi en fris te houden is goede verzorging een must. Gekleurd haar voelt vaak wat droger aan en kan sneller dof worden, zeker bij levendige kleuren als bv rood, hierdoor heeft het meer verzorging nodig dan natuurlijk haar. Stem je shampoo en conditioner af op je haarkleur, gebruik wekelijks een haarmasker en was het niet overmatig veel, op deze manier geniet je langer van je nieuwe haarkleur. Bij ons in de salon hebben we verzorgingsproducten die speciaal zijn afgestemd op gekleurd haar, we adviseren je graag.

Portfolio

Dit zeggen onze klanten

Een enorm hartelijk en fijne kapsalon. De kappers weten echt waar ze mee bezig zijn en dragen een echte passie voor het vak.

- Charissa

Al jaren kom ik hier met veel plezier. De kappers hebben veel kennis over het vak en geven advies afgestemt op jouw situatie. 

- Marjolein