Één van mijn favoriete producten uit de salon is de SOLU Sea Salt Scrub Cleanser van Davines. Waarom? Omdat het een shampoo met zeezout is die op een fijne manier onzuiverheden zoals productresten uit mijn haar en van mijn hoofdhuid “scrubt” En, geloof me, ik gebruik aardig wat producten om mijn haar in de krul te krijgen en te houden dus deze shampoo is geen overbodige luxe! Wees niet bang dat je na afloop allemaal zoutkorrels in je haar hebt want deze spoelen makkelijk uit je haar. 

SOLU Sea Salt Scrub Cleanser schuimt goed, ruikt lekker en na het wassen is niet alleen mijn haar goed schoon maar voelt ook mijn hoofdhuid lekker fris. Daarnaast vallen mijn krullen veel luchtiger en hebben ze meer body. 

Het is geen shampoo die je elke dag moet gebruiken maar één keer in de twee weken om je haar en hoofdhuid goed schoon te maken is genoeg. Na afloop een lekkere verzorgende conditioner of haarmasker in mijn haar en mijn krullen zijn weer blij. Tussendoor gebruik ik een andere shampoo en uiteraard ontbreken stylingsproducten niet in mijn dagelijkse routine maar meer over mijn favoriete producten in een andere bericht. 

Nieuwsgierig naar de SOLU Sea Salt Scrub Cleanser, vraag er dan naar in de salon. (250 ml €32,00)