Marc Inbane-Tanningcosmetica


Een verantwoord kleurtje met de Tanningcosmetica van Marc Inbane

Wil je het hele jaar door een stralende, gebruinde en gezonde kleur zonder dat je hiervoor uren in de schadelijke straling van de zon of zonnebank moet liggen?  Probeer dan eens de tanningsproducten van Marc Inbane. Met deze producten kan je op een makkelijke, gezonde en veilige manier het gehele jaar door genieten van een natuurlijke teint.

Het Nederlandse merk Marc Inbane bestaat nog niet zo heel lang, sinds 21 april 2012, maar timmert inmiddels aardig aan de weg. Het merk wordt inmiddels in meer dan 40 landen verkocht, en heeft een aantal indrukwekkende prijzen gewonnen. De producten zijn niet getest op dieren, zijn dermatologisch getest en zijn vegan vriendelijk.

 


PERLE DE SOLEIL (15ml/€34,95)

Perle de soleil verandert je favoriete dagcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Meng de druppels met je dagcrème of bodylotion om een natuurlijke ogende teint te krijgen.

Gebruiksaanwijzing: Reinig eerst het gezicht. Draai aan de onderzijde van de flacon om het doseersysteem te activeren. Druk op het knopje aan de onderzijde om de druppels één voor één te doseren. Meng in je handpalm de druppels met je gebruikelijke hoeveelheid dagcrème en breng dit aan op het gezicht, hals en decolleté. Afhankelijk van het resultaat gebruik je 1 à 2 druppels om een gloed te behouden, of 3 à 4 druppels om je teint te versterken. In het begin zal het een kwestie van uitproberen zijn hoeveel druppels voor jou het gewenste resultaat geven. Na afloop wel even je handen wassen om bruine vlekken op je handen te voorkomen.


NATURAL TANNING SPRAY (200ml/€39,95)

Deze spray is makkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en zonder vlekken. Één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht, hals en decolleté of 8 tot 10 keer voor het gehele lichaam. Het bevat natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo, en is vrij van parabenen en drijfgas. Droogtijd van de spray is 10-15 minuten, maar kan verkort worden met behulp van een föhn.

 

 

 

GLOVE (€9,95)

De handschoen voelt zacht en comfortabel aan, heeft een sterke (mirco)vezel en pluist niet. De Glove kan zowel voor het lichaam als voor het gezicht, hals en decolleté gebruikt worden. Wasmachine bestendig tot 30 graden. Voor het behoud van de kwaliteit wordt het gebruik van de droogtrommel en wasverzachter afgeraden. (zie onderaan deze pagina voor uitleg hoe de Glove te gebruiken)

 

 

 

BRUSH (€24,95)

De borstelhaartjes van de Kabuki brush zijn vlak afgewerkt voor het mooi blenden en egaliseren van de Natural Tanning Spray. Daarnaast zijn ze bewerkt met een speciale coating zodat ze geen product opnemen. Dankzij de hypoallergene en antibacteriële behandeling van de borstelhaartjes is de borstel zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. De Brush verliest geen haren, en is uitermate geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden van de tanning spray op het gezicht, hals en decolleté. (zie onderaan deze pagina voor uitleg hoe de Glove te gebruiken)

 

 

TRAVEL SET (€39,95)

Met deze travel set heb je je favoriete tanning spray altijd bij de hand. Een mooi cadeau voor jezelf óf voor iemand anders. Inhoud:

– Natural Tanning Spray (50 ml)
– Kabuki Brush
– Luxe handgemaakte clutch

 


Gebruiksaanwijzing Glove:

Goed schudden voor gebruik. Spray de natural tanning spray vanaf ongeveer 30cm met korte snelle bewegingen op de huid. Wrijf de spray met behulp van de Glove met vloeiende bewegingen over de huid. Op deze manier wordt de vloeistof mooi en egaal door de huid opgenomen. Je kunt de Natural Tanning Spray ook eerst op de Glove sprayen en vervolgens met de handschoen over de huid wrijven. Zo kan de spray ook op moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van benen en armen, aangebracht worden. Met de handschoen wordt de spray egaal over de huid verspreid, waardoor er geen vlekken of strepen verschijnen.

Gebruiksaanwijzing Brush-1e variant:

Spray rechtstreeks op de huid zoals aangegeven bij de gebruiksaanwijzing van de Glove. Laat de tanning spray vervolgens 10 seconden drogen. Beweeg dan de brush in snelle, vloeiende, ronde bewegingen over de huid voor een egaal resultaat. Laat de spray 10-15 minuten drogen, of versnel de droogtijd met een föhn.

Gebruiksaanwijzing Brush-2e variant:

Spray een beetje tanningvloeistof op de haartjes van de brush (doe dit bij voorkeur boven een wasbak om knoeien te voorkomen). Tip overtollige vloeistof licht af op een tissue. Beweeg dan de brush met snelle, vloeiende, ronde bewegingen over de huid voor een egaal resultaat. Laat de spray 10-15 minuten drogen, of versnel de droogtijd met een föhn.