Drogisterij


Overzicht drogisterij
Sinds begin 2015 zijn we GEDIPLOMEERD DROGIST en voeren we een assortiment zelfzorggeneesmiddelen op het gebied van pijn en koorts, maag-en darmklachten, verkoudheidsklachten, kinderziekten en uiteenlopende huidklachten (oa eczeem, wratten, insectenbeten, koortslip). Daarnaast verkopen we (blaren)pleisters en verbandmiddelen, hooikoortsmiddelen, producten die verlichting geven bij spier-en gewrichtspijn en pijn na vallen of stoten, oordopjes voor tijdens het zwemmen en voor het dempen van geluid, middelen bij reisziekten, kalknagelproducten etc. Behalve de reguliere merken zelfzorggeneesmiddelen verkopen we ook de homeopathische middelen van A.Vogel en VSM.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN VAN NEW CAREDrogisterij - New Care overview
Een goede voeding is belangrijk voor je lichamelijke gezondheid maar zeker ook voor de geestelijke gezondheid. Soms is het lastig om de juiste voedingsstoffen in de juiste mate binnen te krijgen of heb je een steuntje in de rug nodig in bv stress volle periodes of bij ziek zijn. Voedingssupplementen kunnen dan een belangrijke aanvulling zijn op je voeding.
NEW CARE is een Nederlandse producent die een uitgebreid voedingssupplementenlijn heeft ontwikkeld, die samengesteld is volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen. De producten worden ontwikkeld in Nederland en geproduceerd door overwegend Nederlandse loonfabrikanten. Hiermee zijn alle producten afgestemd op het Nederlandse voedingspatroon. Daar waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van handige doordrukstrips (hygiënisch, makkelijk mee te nemen) en bij ieder supplement zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten. Tevens zijn alle producten vrij van suiker, gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Een groot aantal supplementen van NEW CARE heeft het NZVT logo op de verpakking (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Dit logo geeft aan dat het product is geproduceerd volgens de (doping) normen van het NZVT systeem, en dat het geen doping bevat. Het kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

In verband met de Europese regelgeving is het niet mogelijk om op onze website volledig uit te leggen waarvoor je de voedingssupplementen van NEW CARE kunt gebruiken. Voor meer informatie kan je langskomen inde winkel. Een aantal keer per jaar volgen we trainingen van New Care zodat we goed op de hoogte zijn van de werking van de supplementen en je een goed advies kunnen geven over wat bij jou past. Daarnaast is in de winkel uitgebreid informatiemateriaal aanwezig. Kijk voor meer informatie ook op de website van New Care.

Drogisterij - Aromed overview

AROMED-100% NATUURPRODUCTEN
Met de keuze voor Aromed Natuurproducten kies je voor een oplossing uit de natuur. De producten, gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten, bevatten oa etherische oliën gewonnen uit plantaardig materiaal. Etherische oliën kennen we uit de Aromatherapie en staan al eeuwenlang bekend om hun krachtige genezende werking, niet alleen om de natuurlijke organische stoffen maar ook om het positieve effect wat een geur kan hebben op de gezondheid. De Natuurproducten zijn onderverdeeld in de volgende series: Hoofd, Huid, Luchtwegen, Ledematen, Spieren, Nagels, Intieme hygiëne, Kinderen en Insecten. Kijk op de website van Aromed voor meer informatie.