Wij geven een CURLSYS®-behandeling weg!


Op 1 december verloten we een CURLSYS®-behandeling

 

Wij zijn zo enthousiast over de CURLSYS® kniptechniek, dat we een CURLSYS®-behandeling gaan verloten! Normaal gesproken kost een CURLSYS behandeling minimaal €66,50, maar nu geven we er één weg. En jij kan invloed hebben aan wie de behandeling weggeven!

Een CURLSYS®-behandeling bestaat uit wassen, knippen (inclusief een speciale krullenkuur) en drogen. Daarnaast krijg je advies hoe je je krullen het best kan verzorgen en stylen. De behandeling duurt, afhankelijk van de lengte van het haar, ongeveer 5 kwartier.

Voor wie?

CURLSYS® is dé kniptechniek voor iedereen met krullend haar. Nu is de ene krul de andere krul niet. Haar met slag, sterk gekruld haar of kroeshaar; iedere soort krul heeft zijn specifieke eigenschappen en behoeften. De ene krul wil ondersteuning zodat het niet snel uitzakt, de andere krul wil juist wat meer lucht om geen massieve massa te worden. Hetzelfde geldt overigens voor stylingsproducten. Ook hiervoor geldt dat iedere krul zijn eigen voorkeur heeft.

Inmiddels hebben we al heel wat krullenkoppies blij gemaakt met CURLSYS®. We maken niet van iedereen voor- en na foto’s, maar op onze CURLSYS-pagina staat een selectie van foto’s.

Ken je dus een krullenkoppie die niet meer naar de kapper durft omdat hij/zij regelmatig “verknipt” is? Gun jij degene een gratis kennismaking met CURLSYS®, en hiermee gelijk een mooie bos met krullen tijdens de feestdagen? Wil jijzelf kans maken op een leuke goodie-bag? Geef je vriend(in) dan snel op!

Hoe werkt het?

Heel simpel;

  • Tag een vriendin (vriend kan overigens ook) waarvan jij vindt dat deze een CURLSYS-behandeling nodig heeft
  • Zorg dat wij een foto ontvangen van de persoon die jij tagt, en omschrijf waarom jij vindt dat deze persoon een CURLSYS behandeling moet krijgen
  • Like beiden onze FaceBook-pagina (voor zover je dit nog niet deed)
  • Deel het FaceBook-bericht

Gedurende de maand november zullen we meerdere FaceBook-berichten plaatsen, en verzamelen we alle reacties en foto’s die binnenkomen. Op 1 december maken we bekend wie de CURLSYS-behandeling wint. De selectie zal oa plaatsvinden op basis van de foto en de toelichting. Zorg dus dat je opvalt! Jouw vriend(in) krijgt een gratis CURLSYS®-behandeling, maar daar bovenop ontvangen jullie beiden een leuke goodie-bag!

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.