Om samen voor een gezonde en veilige salonomgeving te zorgen vragen we graag je aandacht voor het volgende dingen. Ten eerste de Intake Vragen Lijst van het RIVM en ten tweede ons salonprotocol.

Intake vragen lijst RIVM

Bij binnenkomst stellen we je een aantal gezondheidsvragen, dit is verplicht volgens de RIVM-richtlijn. 

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Antwoord je op één van de onderstaande vragen “Ja”, dan verzoeken we je NIET naar de salon te komen, en maken we graag een afspraak met je wanneer je alle vragen met “Nee” kan beantwoorden. 

Salonprotocol

Daarnaast hanteren wij per 12 mei 2020 een protocol waar klanten en andere aanwezigen in de salon zich aan dienen te houden: