Einde vrije inloop per 24 juli


Vanaf 24 juli uitsluitend op afspraak

Ben je gewend om zonder afspraak bij ons binnen te wandelen? Let dan op! Vanaf 24 juli aanstaande gaan wij namelijk uitsluitend op afspraak werken. Dit was al het geval voor uitgebreide behandelingen zoals kleuren, krullen en Curlsys, maar nu dus ook voor alleen knippen. Hiermee hopen we de wachttijden die aan de vrije inloop kant zijn ontstaan op te lossen, en klanten meer over de dag te verspreiden. Het is nu ook mogelijk om een afspraak te maken bij Trudy (dit was in het verleden niet het geval) aangezien je kan aangeven door wie je geholpen wil worden.

Online afspraak maken via de website, Facebook of App……of bellen

Binnenkort komt er op onze website en Facebookpagina een button waarmee online een afspraak gemaakt kan worden. Ook zal er een speciale App worden gelanceerd die je kunt downloaden. Een aantal manieren dus om buiten werktijden een afspraak bij ons te maken. Dit kan zelfs tot een uur van te voren! Uiteraard kan je tijdens werkuren ook gewoon naar de salon bellen (075-616 38 75).

Naast een knipafspraak kan je online ook een afspraak voor de meeste andere behandelingen zoals uitgroei kleuren, Curlsys knippen of permanenten. Staat je behandeling er niet bij of twijfel je, dan kan je altijd naar de salon bellen.

Ook voor de massagepraktijk

Wil je een afspraak maken bij de massagepraktijk? Dit kan ook via bovenstaande online manieren of bel naar 06 8138 7993.