Lomi Lomi Temple Style massage

Lomi Lomi Lange vloeiende strijkingen

Er zijn verschillende stromingen binnen de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. In mijn praktijk geef ik de Temple Style variant en deze stimuleert je om uit je hoofd en meer in je lichaam te komen. Bij deze massage ligt de nadruk op ontspanning maar laat je niet foppen, het is geen “ge-aai”.

Lomi Lomi is een volledige lichaamsmassage waarbij lange vloeiende strijkingen worden gebruikt. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd in combinatie met een ruime hoeveelheid warme olie en speciale Hawaiiaanse Lomi Lomi muziek. Het tegelijk masseren van meerdere delen van het lichaam in combinatie met de lange strijkingen zorgt voor verbondenheid tussen de verschillende delen van het lichaam. Door de flow van de massage, de ritmische bewegingen in de Lomi Lomi Temple Style gaan altijd door, ontstaat er een diepe ontspanning en wordt de natuurlijke energiestroom van het lichaam gestimuleerd. Het heeft een positief effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, zenuwstelsel en zintuigen. Je voelt je als herboren!

Tips

– Er wordt flink wat (warme) olie gebruikt. Alhoewel de meeste olie na de massage van je lichaam wordt geveegd zal je huid toch nog wat plakkerig aanvoelen. Doe dus makkelijk zittende kleding aan en zorg ervoor dat je eerst kan douchen voordat je naar een volgende afspraak gaat. (Helaas is het niet mogelijk om in de massagepraktijk te douchen.)
– Vanwege de flinke hoeveelheid olie en de strijkingen die van hoofd tot aan de tenen gaan, is het bij Lomi Lomi gebruikelijk om geen ondergoed aan te hebben. Je bent bedekt door alleen een dunne doek en ik kan me voorstellen dat dat voor sommigen net iets te weinig is. Je mag van mij dus je onderbroek aanhouden maar zorg er dan wel voor dat deze niet al te groot is (dus voor vrouwen een string en voor mannen een slip)!

AFSPRAAK MAKEN? BEL 06-81387993 OF MAIL NAAR MASSAGE@LEERINGENPARTNERS.NL